SHIITAKE MAITAKE SE 60 CAPSULE VEGETALE
Ciuperci medicinale cu rol in echilibrarea sistemului imunitar.
Nu exista pe stoc
81,00 lei
Stoc epuizat
Avantaje
- contine 20% polizaharide inclusiv beta-glucani: 10% polizaharide din Shiitake, 10% polizaharide din Maitake
- contine ovaz, bogat in beta-glucani
- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane
- ajunge pana la 60 de zile de administrare
Efecte si beneficii
Shiitake si Maitake sunt doua ciuperci folosite de mii de ani in China si Japonia pentru proprietatile lor medicinale exceptionale, confirmate de cercetarile stiintifice din ultimele decenii.
- echilibrarea sistemului imunitar:
»» activarea macrofagelor (stimuleaza activitatea interleukinelor IL-1, IL-2 si IL-12, interferonului, factorului de necroza tumorala), limfocitele T, celulele NK si celulele dendritice cu rol important in reducerea multiplicarii celulelor anormale si a virusurilor
»» cresterea numarului limfocitelor CD4 afectate de virusul care produce deficienta imunitara
»» protectia celulelor sanatoase
»» sustinerea functiei normale a maduvei osoase in chimio si radioterapie
- imbunatatirea metabolismului proteic si al acizilor nucleici in ficat: detoxifica, stimuleaza productia de interferon, regleaza nivelul transaminazelor
- imbunatatirea metabolismului glucidic: cresterea sensibilitatii receptorilor celulari la insulina, sustinerea functiei insulino-secretorie a pancreasului
- imbunatatirea metabolismului lipidic: accelerarea metabolizarii si eliminarii colesterolului si a trigliceridelor
- reglarea tensiunii arteriale prin stabilizarea placii de aterom – efect antiagregant plachetar
- mentinerea hematocritului prin aport de fier, folati, vitamine din grupul B
- stimularea selectiva a functiilor organismului, ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic, imunitar (efect adaptogen)
Compozitie
Compozitie (Per 1 capsula)
Mod de administrare
Cate 1 capsula de 1-2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.