PLANTBOX - sănătate, trup și suflet!

Plantbox este un magazin online dedicat sănătății și stării de bine!  Vă aducem cele mai bune remedii naturale pe bază de plante, de la ceaiuri și tincturi, până la vitamine și suplimente alimentare, precum și o linie completă de produse organice pentru îngrijirea corporală. Produsele  comercializate  sunt omologate, realizate la standarde tehnologice moderne și conțin ingrediente atent selecționate, în concentrații optime, potrivite pentru o gamă largă de afecțiuni.

Natura este cea mai simplă și cea mai sigură cale pentru a ne menține sănătoși, deoarece fitoterapia stimulează la nivel organic și energetic producția de celule, enzime și hormoni necesari pentru un sistem imunitar puternic.  Substanțele active din plante se adaptează perfect organismului uman, susțin procesele  de vindecare în cazul diferitelor boli, reduc riscurile de îmbolnăvire și cresc performanțele fizice și mentale.

Prevenția este tratamentul la îndemâna oricui, de aceea www.plantbox.ro vă oferă extracte cu o mare biodisponibilitate și eficiență, care vă vor echilibra fizic și emoțional și vă vor îmbunătății calitatea vieții. Credem în terapia cu plante pentru că ea acționează într-un mod blând și subtil asupra corpurilor fizic, emoțional și energetic ale ființei noastre, cunoscut fiind faptul că orice vindecare presupune armonizarea trupului cu mintea și cu sufletul.

Fitoterapia a reușit să obțină rezultate pozitive și o bunăstare generală, chiar și la pacienți cărora medicina alopată nu le mai dădea șanse de recuperare.

Suntem mândri că mulți dintre clienții noștri au găsit în  Plantbox, magazinul  nostru, exact remediul de care aveau nevoie!

Paula, ne mărturisește:

‘’ Luni la rând, am urmat  un tratament medicamentos pentru astm, cu pastile care mi-au afectat inima și funcțiile tiroidei, cu slabe rezultate pentru astmul bronșic. Apoi, m-am gândit că doar medicina tradițională mă mai poate salva și că natura are întotdeauna răspunsuri pentru problemele noastre de sănătate. 
La sugestia unei prietene, pentru că oricum nu mai aveam nimic de pierdut, am încercat produse  antialergice, antiinflamatorii și imunostimulente . Recunosc, inițial am fost neîncrezătoare în eficacitatea lor, însă după două luni de administrare zilnică, realizez că și-au făcut treaba și mi-au calmat toate simptomele alergice, fără efecte secundare. Recomand capsulele și tincturile naturale, dar și vitaminele  și minerale de la PlantBox! Cutiile lor nu conțin medicamente, ci pur și simplu picături de magie din natură! ‘’

Andrei ne povestește despre rolul complexului de detoxifiere asupra sănătății lui:

” Stresul, oboseala cronică, o proastă alimentație m-au adus în situația unui om lipsit de vlagă, de voință, care doar supraviețuia de la o zi la alta. Îmi pierdusem pofta de viață, iar doctorul mi-a explicat că rinichii, colonul, limfa, pielea nu mai aveau cum să facă față tuturor toxinelor pe care le-am acumulat în organism. Analizele erau un dezastru, rețeta de la doctor era lungă și scumpă și nu mă încânta deloc faptul că trebuia  să iau medicamente cu pumnul.  Am început să caut soluții pentru problemele mele de sănătate și documentându-mă am aflat că la baza vindecării mele poate sta doar o detoxifiere a colonului și a rinichilor. Am apelat la un medic fitoterapeut care mi-a recomandat un complex de detoxifiere . Astfel, am ajutat corpul să își regleze singur procesele metabolice. Acum am mai multă grijă de sănătatea mea și îmi comand periodic suplimente alimentare naturale de la PlantBox.   Îmi place ideea de plafar online și tot ceea ce cumpăr are prețuri avantajoase și deja știu că au efectul așteptat. ” 

PlantBox este o afacere creată având la bază respectul față de natură și grija pentru oameni. Am construit un concept de magazin naturist online care să vă aducă la îndemână puterea plantelor medicinale.  Acum, sănătatea, frumusețea și încrederea în sine sunt la un click distanță! Comandați  pe plantbox.ro și bucurați-vă  de beneficiile produselor noastre, iar noi vom fi onorați să vă fim alături și să vă ajutăm să vă păstrați sănătatea trupului și a sufletului.  PlantBox  – sănătate trup și suflet!

Sus