Cum cumpar – Plantbox.ro

Este important pentru noi sa va oferim cele mai simple si mai sigure solutii. Experienta de pana acum ne-a ajutat sa intelegem importanta produselor noastre pentru client si de aceea venim in intampinare cu multiple metode de a comanda dar si de a intra in posesia produsului.

1. Stabiliti de ce produse aveti nevoie.

Toate produsele noastre sunt afisate pe www.plantbox.ro . Puteti cauta produsul / produsele navigand in catalogul de produse afisate pe Plantbox.ro .

2. Comandati direct pe site

Plantbox.ro va ofera posibilitatea de a achizitiona produsele direct de pe site. Pentru a achizitiona produsele dorite aveti de urmat doi pasi simpli:

  • – adaugati produsele in cosul de cumparaturi
  •  accesati cosul de cumparaturi si completati campurile obligatorii.

Odata ce comanda este finalizata, veti fi contactat/contactata prin e-mail sau telefon de unul din reprezentantii Plantbox.ro pentru a confirma comanda dumneavoastra.

3. Comandati prin apel telefonic

Comanda se poate realiza si telefonic. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la unul din numerele afisate  iar unul dintre colegii nostri va prelua comanda dumneavoastra.

Programul de lucru cu publicul este in orice zi a saptamanii: L-V 9:00 – 17:00

4. Comandati prin email

Daca preferati comanda realizata prin e-mail, ne puteti contacta la adresa contact@plantbox.ro. E-mailul trebuie sa contina:

  • – lista de produse comandate impreuna cu codurile de produs aferente si cantitatea dorita
  • – datele de facturare (nume, adresa completa, telefon )
  • – adresa de livrare
  • – persoana de contact
  • – in cazul in care se doreste factura pe persoana juridica datele firmei.

Sau puteti trimite un e-mail doar cu numele si numarul de telefon cu mentiunea ca doriti sa fiti contactat pentru a plasa o comanda iar unul din reprezentantii Plantbox.ro va vor contacta in cel mai scurt timp.

PRET
Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie .
Cheltuielile de expeditie aferente sunt detaliate pe Site inainte de plasarea Comenzii.
Toate preturile produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului palntbox.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A. conform prevederilor legale in vigoare la momentul comercializarii acestor produse si/sau servicii.
Pretul, modalitatea de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre client o factura pentru produsele si serviciile livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata se poate face online (card bancar) sau ramburs.
Preturile sunt actualizate periodic, contin TVA.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata doar prin intermediul unui operator de curierat rapid.
Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 72 de ore din momentul primirii comenzii.
In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, Clientul va fi informat, prin e-mail, cu privire la noul termen de livrare al comenzii.
In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii in mod personal, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre curier.
Puteti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare ( ora de livrare, adresa sau puncte de reper), va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.
Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar specificat , in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.
Taxele de livrare contin TVA legal.
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 200 lei.

Ultima actualizare: 19.01.2018

Sus