Cum platesc – Plantbox.ro

 

Plantbox .ro va pune la dispozitie 2 metode de plata a comenzilor dumneavoastra. Pretul, modalitatea si termenul de plata sunt specificare in comanda.

S.C. Real Natura Shop S.R.L emite factura atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice .

1. Numerar (ramburs)

  • Prin plata ramburs puteti achita contravaloarea comenzii dumneavoastra la momentul primirii coletului. Plata se va face in lei, integral, la livrare.
  • In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre societate sa permita clientului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora.

2. Transfer bancar

  • Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.
  • Plantbox.ro  nu percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

PRET
Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie .
Cheltuielile de expeditie aferente sunt detaliate pe Site inainte de plasarea Comenzii.
Toate preturile produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului palntbox.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A. conform prevederilor legale in vigoare la momentul comercializarii acestor produse si/sau servicii.
Pretul, modalitatea de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre client o factura pentru produsele si serviciile livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata se poate face online (card bancar) sau ramburs.
Preturile sunt actualizate periodic, contin TVA.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata doar prin intermediul unui operator de curierat rapid.
Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 72 de ore din momentul primirii comenzii.
In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, Clientul va fi informat, prin e-mail, cu privire la noul termen de livrare al comenzii.
In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii in mod personal, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre curier.
Puteti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare ( ora de livrare, adresa sau puncte de reper), va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.
Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar specificat , in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.
Taxele de livrare contin TVA legal.
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 200 lei.

Ultima actualizare: 19.01.2018

Sus