GLUCOMANNAN 600MG 100 CAPSULE VEGETALE
Ajuta la mentinerea concentratiilor normale de colesterol si trigliceride din sange.
In stoc
76,00 lei
Avantaje :
- contine extract din radacina de Konjac, 600mg/capsula
- nu creste nivelul glicemiei
- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane
- ajunge pana la 100 de zile de administrare
Efecte si beneficii :
Glucomannanul este o fibra alimentara solubila obtinuta din radacina de Amorphophallus konjac.
Glucomannanul ajunge nedescompus la nivelul colonului, deoarece enzimele digestive nu actioneaza asupra lui.
Glucomannanul este solubil in apa, are cea mai mare capacitate higroscopica dintre fibrele solubile; la pH acid, formeaza o masa mucilaginoasa, cu greutate moleculara mare.
Glucomanannul nu este degradat de catre enzimele digestive si nu este absorbit in organism sub forma de glucoza (nu creste nivelul glicemiei).
- mentinerea concentratiilor normale de colesterol si trigliceride din sange*
- scaderea in greutate (in conditiile unei diete hipocalorice)**:
»» reducerea consumului de alimente prin inducerea starii de satietate
- mentinerea normala a tranzitului digestiv:
»» lubrifierea, inmuierea si cresterea in volum a bolului fecal
»» echilibrarea florei intestinale
*Efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime zilnice de 4g, conform Regulamentului (UE) 432/2012.
**Efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime zilnice de 3g administrate in trei doze de minim 1g, cu 200-400ml apa, inainte de masa si in conditiile unei diete hipocalorice, conform Regulamentului (UE) 432/2012.
Compozitie :
Compozitie (Per 1 capsula)
Mod de administrare :
Cate 1 capsula/zi cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Pentru persoanele cu dificultati la inghitire sau in cazul ingerarii substantei cu un aport inadecvat de lichid se recomanda ingerarea cu multa apa, pentru a asigura ajungerea substantei in stomac.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.